Yksityishenkilöt

Ratkaisukeskeinen työskentely sopii monenlaisiin yksilön kohtaamiin tilanteisiin

Ratkaisukeskeinen työskentely sopii monenlaisiin yksilön kohtaamiin tilanteisiin, kuten itsetunnon tai ihmissuhteiden haasteisiin, uupumukseen, urapohdintoihin, haluun parantaa yleistä hyvinvointia tai muuten kehittää itseään.

Ratkaisukeskeisen valmentajan avulla haasteet käännetään muutostoiveiksi ja selkeiksi tavoitteiksi. Valmennuksessa keskitytään menneen sijasta tulevaan, kartoitetaan yksilön omia vahvuuksia ja voimavaroja, ja hyödynnetään niitä muutoksen aikaansaamiseksi.

Ratkaisukeskeinen valmennus voidaan aloittaa nopeasti ja matalalla kynnyksellä, eikä sinulta vaadita pitkää sitoutumista. Tuloksia voidaan saada jo yhdellä tapaamiskerralla.

Tarjoamme aina ilmaisen konsultaation puhelimitse tai sähköpostilla

Tarjoamme aina ilmaisen konsultaation puhelimitse tai sähköpostilla ennen valmennuksen aloittamista. Saat mahdollisuuden esittää kysymyksiä ratkaisukeskeisestä valmennuksesta ja sen soveltuvuudesta omiin tarpeisiisi.

Yksilöillä ensimmäinen valmennuskerta kestää 1,5 tuntia ja seuraavat tunnin. Valmennuskertojen määrä ja tapaamisten aikaväli on yksilöllinen ja jokaisen valmennuskerran päätteeksi arvioidaan ja sovitaan yhdessä valmennuksen jatkosta. Kolme valmennuskertaa on hyvin yleinen toimintatapa, joskus tarvitaan vähemmän ja joskus enemmän. Yksilövalmennukset pidetään lähtökohtaisesti etänä.

ota yhteyttä >